Hvordan Bliver Man Skuespiller I Film

Der er flere veje til at blive skuespiller, faktisk er rigtig mange af vores dygtige skuespillere he

Uploaded af musikdramatiskteater.dk d. 30. September 2021
Billede af: Billede af Michelle Koebke fra Pixabay

Der er flere veje til at blive skuespiller, faktisk er rigtig mange af vores dygtige skuespillere her i Danmark autodidakte, altså selvlærte.

Men du kan sagtens tage en uddannelse i at blive skuespiller, hvor man selvfølgelig lære en hel masse ting om faget. Der findes kun 3 skoler i hele Danmark, som er fordelt i København, Odense og Århus. For at blive optaget på skolen, så skal du bestå en optagelsesprøve, hvor de kan se om du har en form for talent. For at være en god skuespiller, skal man besidde en masse selvironi og det kan nogle gange være lidt svært at vide på forhånd.

Man kan også gå til en masse castings, for at prøve det på forhånd, inden man går uddannelsesvejen. Ofte så kommer der rigtig mange til en casting, så det er ikke altid at man bliver valgt til en rolle. Men så kan man jo starte som statist, som alle filmhold bliver rigtig mange af i løbet af en film. Det er sket at nogle af blevet castet til en større rolle gennem en statistrolle. Det handler så vidt muligt om bare at gå til alle de castings der er. Det kan faktisk også betale sig at følge nogle skuespillere på Facebook og Instagram, da de ofte slår opslag op omkring castings til nogle nye film og serier, de selv medvirker i.

Dette tekstindhold var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe Julie Sandlau, og meget meget andet. Uden støtten fra Perlen Odense kunne dette tekstindhold ikke lade sig gøre.