Hvor Ligger Bremen Teater?

Du har sikkert hørt om Bremen før, der blandt andet har været hjem for det meget populære program “L

Uploaded af musikdramatiskteater.dk d. 06. May 2021
Billede af: Pixabay

Du har sikkert hørt om Bremen før, der blandt andet har været hjem for det meget populære program “Live Fra Bremen”. Men selvom de fleste har hørt om det charmerende teater, så er det ikke ligefrem alle, der har besøgt det eller ved, hvor det ligger. e

Hvor ligger Bremen Teater? Bremen Teater har adresse på Nyropsgade 39-41 i københavn. Lokationen har tidligere været hjem fra andre teatre, nærmere bestemt Mercur Teatret, Det Ny Musik Teater og Privat Teatret. Selve bygningen er designet af arkitekten Otto Frankild. Bremen Teater har plads til 648 siddende gæster.

Bremen Teater har eksisteret siden 2009, hvor den blandt andet blev skabt af Niels Hausgaard, der var idemanden bag projektet. Angiveligt blev navnet valgt, fordi det skulle ligge godt i munden.

Bremen Teater har tidligere lagt scene og kulisser til en række populære TV-shows, men bliver i dag mere brugt til ting som comedy, teater, koncerter, prisuddelinger, fester, filmvisninger, foredrag, konferencer og lignende. Den har også hjem for at beværtning, der hedder “Natbar”.

I 2011 blev Bremen Teater udsat for en omfattende vandskade, der medførte store renoveringer og gav teatret nogle mere tidssvarende faciliteter. Pt. bliver Bremen Teater drevet af Jesper Majdall, der er administrerende direktør for teatret.