Hvad Er God Musik?

God musik er jo faktisk lidt et vidt begreb, fordi der findes så mange forskellige genre og endnu fl

Uploaded af musikdramatiskteater.dk d. 13. January 2023
Billede af: Pixabay, stevepb

God musik er jo faktisk lidt et vidt begreb, fordi der findes så mange forskellige genre og endnu flere forskellige mennesker, der så lytter til både det ene og det andet.

Personligt er jeg til rigtig meget forskellige musik. Jeg kan ikke sætte mig fast på en decideret genre, da jeg nærmest hører alt eller i hvert fald flere sange fra alle musikgrenene.

Nogle mennesker synes jo også, at heavy metal bare er det bedste musik nogensinde. Den vogn er jeg så ikke helt med på, da jeg godt kan lide at synge med på teksterne.

Det kan også svinge i forhold til ens humør, hvad der på dagen er det gode musik for en.

Lige nu kunne jeg eksempelvis godt høre en god playliste fyldt med de bedste hits fra 80'erne. Noget musik der lige passer til mit humør; musik der får en til at danse. Lige præcis der vil det altid være 80'erne, jeg foretrækker.

Skal jeg dog sidde og arbejde meget koncentreret med noget, så er det gode musik, musik hvor der ikke er tekster på. Jeg skal ikke kunne sidde og synge med, men mere kunne have det som en baggrundsstøj, så man ikke bliver forstyrret fra støj udefra.

Derfor! God musik er stemnings- og humørbetonet.

Dette tekstindlæg er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder man specielt gerne diamantring. Det årsagen til at Perlen Odense får omtale i dette tekstindlæg.